sub1 Home    sub1 Over VIEROOS    sub3 Activiteiten    sub5 OOOO    sub4 Opmerkelijk (blog)    sub2 Contact

 

Over VIEROOS

 

Gestart in 2012

 

VIEROOS is gestart in 2012 vanuit de visie dat ondernemers binnen het midden- en kleinbedrijf ondernemers tegen hun zin te veel tijd en aandacht kwijt zijn met interne bedrijfsvoering en externe verplichtingen. En dat zij zich liever focussen op hun primaire activiteiten, waardoor zij betere "resultaten" kunnen behalen en meer "plezier" beleven.

 

Het is dan ook de missie van VIEROOS om zoveel mogelijk MKB ondernemers, managers en bestuurders in het gebied rond het Noordzeekanaal de zorgen omtrent de interne bedrijfsvoering uit handen te nemen.

 

De oorspronkelijk daarbij horende boodschap:

 

"Het liefst houd je je bezig met de core business van je onderneming. Tegelijkertijd wil je de zaken intern ook op orde houden. VIEROOS biedt je op dat vlak graag een paar extra hersens en handen.
Door te Ondersteunen, Ontzorgen, Ondernemen en Organiseren."

 

Actueel

 

De kern van de visie en missie staan nog steeds overeind, waarbij de focus meer is komen te liggen op het bieden van inzicht, overzicht en vooruitzicht, het adviseren over verbetermogelijkheden en ondersteunen bij het realiseren daarvan.

 

 

Over Coos Oomen

 

Ik ben Coos Oomen, de man achter VIEROOS, een gespecialiseerd bedrijfsadviseur, interim professional en gepassioneerd ondernemer met een visie op ondernemen en verbeteren.

 

Na bedrijfseconomische opleiding heb ik gewerkt in planning & control functies. Eerst als specialist, maar al snel als (hands-on) manager in verschillende branches, zoals (internationale) handel, industrie, logistiek, onderwijs (HBO), Jeugdzorg, zakelijke en financiële dienstverlening.

Vanuit m'n brede interesse en natuurlijke drang om tot verbeteringen te komen, heb ik verbreding van m'n werkgebied gerealiseerd. Daarom heb ik o.m. kennis en ervaringen opgedaan op het gebied van strategie-, organisatie- en informatie ontwikkelingen, alsmede riskmanagement en bestuursfuncties. Daarom ook kunnen werken als directeur bedrijfsvoering, programma- & projectmanager, business consultant en adviseur voor ondernemers en managers.


M’n kracht is het analyseren van complexe situaties, om van daaruit inzicht, overzicht en vooruitzicht te bieden. Om vervolgens te plannen, organiseren en managen/realiseren van veranderingen met de gewenste verbeteringen als resultaat.

 

 

De opdrachtgever kan van mij een vlotte, resultaatgerichte, hands-on aanpak, met transparante communicatie verwachten.
M'n eigenschappen/kenmerken zijn: zelfstarter, zelfstandig, hoog verantwoordelijkheidsgevoel, resultaat-/ oplossingsgericht, flexibel, betrokken, transparant, analytisch, gestructureerd, besluitvaardig, sociaalvaardig, initiatiefrijk, coachend, integer, samenwerkend en energiek.

 

 

Over de diensten

 

Met VIEROOS ben ik daarom graag je sparringpartner als het gaat om de interne bedrijfsvoering.
En ben dus
 als adviseur of hands-on professional in te zetten op verschillende gebieden voor het tot stand brengen van veranderingen.
Veranderingen als in een implementatie, het ombuigen van een ongewenste situatie, het aanbrengen van verbeteringen of het verbeteren van inzicht en overzicht.
Dat kan in de rol van programma- of projectmanager, controller of controlling consultant, manager of adviseur (bedrijfsvoering) zijn.

 

 

 

Over Netwerk - platform

 

VIEROOS is weliswaar een eenmanszaak, maar beschikt over een uitgebreid netwerk van bedrijven en professionals waarop -indien gewenst- teruggevallen kan worden.

In dat netwerk collega adviseurs / ondersteuners voor eventuele vervanging of aanvulling, maar ook specialisten op diverse gebieden.

 

Zo is VIEROOS initiatiefnemer van en de motor achter Change4Future, een samenwerkingverband van inspirerende, hands-on bedrijfsadviseurs, managers en/of specialisten: De Verbeterexperts (zie change4future.nl

 

Een ondernemer omschreef VIEROOS als een platform waar ondernemers (ook directies/managers) terecht kunnen voor advies en ondersteuning.
(zie Opmerkelijk van 14-01-2015)

 

    

                                       

                                

                                               

 

 

Meer van VIEROOS en Coos Oomen op LinkedIn:

 

LinkedIn-pagina van VIEROOS


LinkedIn-pagina van Coos Oomen


 

Voorbeelden van eerdere activiteiten zijn hier te vinden:

 


 


"Veranderen om te verbeteren"   |    info@vieroos.nl   |    +31 653 90 22 97   |   Juridisch/Disclaimer    |    © VIEROOS 2012